Boeken

Cover Kort en gelukkig


Omslag Wonderland

Cover Er was eens* Muze (novelle, november 2012)
Opgenomen in de bundel: Dark Romance - Verboden verlangen
ISBN: 9789461934857, €17,50
Leesfragment of kijk op muzetrilogie.blogspot.nl Muze, novelle
Omslag Dark Romance - Verboden verlangenMet blote voeten in de sneeuw ontwaakt ze op de Dam, gekleed in niets meer dan een dun zomerjurkje. Ze heeft het ijskoud en kan zich niets meer herinneren. Zelfs niet haar naam of waar ze vandaan komt. Twee├źnhalf jaar later studeert ze in Parijs, als ze ineens bijna wordt ontvoerd. Gelukkig krijgt ze onverwachts hulp van twee mysterieuze jongemannen. Maar wat hebben de ontvoeringspogingen te maken met het gat dat haar verleden is?

Muze werd tweede in de Dark Romance Schrijfwedstrijd van young-adults.nl. Samen met de eerste en derde novelle, Metamorfose van Eva Moraal en De zeepdroom van Isabel Peters, werd Muze opgenomen in de verhalenbundel Dark Romance - Verboden verlangen. Deze is te bestellen via de lokale boekhandel of via mijnyoungadult.nl en tevens terug te vinden op Goodreads. Ook kun je hier alvast een preview lezen. Na het lezen van de preview hongerig naar meer? Onder extra's is ook nog een bonusverhaal te vinden!

Overigens is er ook een tweede bundel verschenen: Dark Romance - Ontluikende liefde. Deze is van de hand van Anne Nicolai, Olga Hoekstra en Hester Stasse. Klik hier om alvast een leesfragment te lezen! 

Informatie voor de BOEKHANDELAAR: Dark Romance - Verboden verlangen is gewoon te bestellen via het CB.