zaterdag 8 maart 2014

Dromen komen uit in Victorian Dreams


Vandaag ben ik ein-de-lijk met Geriëtte naar Victorian Dreams geweest. Deze winkel is gespecialiseerd in steampunk en is afgelopen woensdag open gegaan. Een belangrijk voordeel ten opzichte van de vele webwinkels die er al zijn: je kan de kleding hier passen! En daar hou ik van. We moesten er wel een eindje voor rijden, want de winkel zit in Noordwijk.

Dichte deur
Toen we aankwamen, was de winkel nog dicht. Helemaal niet erg, want we stonden ons meteen te vergapen aan al het moois in de etalage en in de schappen daarachter. Toen de winkel werd opengedaan, stormden we dan ook enthousiast naar binnen. We kregen zelfs een lekker kopje thee aangeboden! En toen konden we eindelijk gaan passen.


Stoere steampunk chick
Er lag zo verschrikkelijk veel moois in de winkel, dat het niet gemakkelijk was om een keuze te maken. Toch heb ik uiteindelijk de knoop door kunnen hakken. Ik heb een bruin onderborst korset aangeschaft met bretsels (hoe stoer!) en een mermaid rok met veters. Een totaal andere stijl dan die ik tot nu toe heb gedragen, maar ik ben er helemaal blij mee. De volgende keer ga ik hier zeker weer naartoe en ik ga ze ook zeker even opzoeken tijdens Elfia!

Meer lezen?

2 opmerkingen: