woensdag 14 mei 2014

The Next Enterpreneur: Storm Publishers?

Natasja Storm van young-adults.nl  is op dit moment heel druk bezig met het starten van een nieuwe uitgeverij: Storm Publishers! Deze speciale uitgeverij heeft als doel om young adults en new adults van Nederlands schrijftalent uit te geven en om deze niet alleen in het Nederlands te publiceren, maar ook als Engelstalige e-boeken! Daarnaast zal deze uitgeverij ook producten uitbrengen speciaal gericht op leesverslaafden. Kortom: een uitgeverij die we in de gaten moeten houden!

Mijn nieuwe uitgever
Storm Publishers wordt ook mijn nieuwe uitgever. Sirene ligt op dit moment nog bij de redacteur, maar zal hopelijk rond de zomer verschijnen bij Storm Publishers. Wil je meer weten over de nieuwe uitgeverij? Like hun Facebookpagina! Dan blijf je overal van op de hoogte!

The Next Enterpreneur
Als klap op de vuurpijl nog een leuk bericht! Natasja mag meedoen aan The Next Enterpreneur van de Rabobank met haar plannen voor Storm Publishers! Daarmee kan ze een startkapitaal winnen om de uitgeverij goed te kunnen beginnen. Draag jij deze uitgeverij ook een warm hart toe? Vind jij ook dat meer schrijvers van Nederlandse bodem een kans zouden moeten krijgen? Geef Storm Publishers dan jouw stem! Het is maar één klikje, dus het kost je maximaal één minuutje :)

Stemmen
Stemmen kan hier:

http://www.thenextentrepreneur.nl/profiel/21912/natasja-storm.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten